Τα νέα μου

Εμετική η προσπάθεια της κυβέρνησης να εμπλέκει σε οτιδήποτε τη σύζυγο του Κ. Μητσοτάκη

Εμετική η προσπάθεια της κυβέρνησης να εμπλέκει σε οτιδήποτε τη σύζυγο του Κ. Μητσοτάκη

«Είναι εμετική, αήθης και πρωτοφανής στη μεταπολίτευση, η προσπάθεια της κυβέρνησης να εμπλέξει σε οτιδήποτε τους έλθει στο μυαλό τη σύζυγο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας» δήλωσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ, βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm», σχολιάζοντας το ερώτημα, που έθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφορικά με τη σχέση του προέδρου της ΝΔ και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της συζύγου του με τον φερόμενο ως επίδοξο ενδιάμεσο στη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, Γιάννη Σφακιανάκη.

«Τέτοια συμπεριφορά στα πολιτικά ήθη της χώρας εγώ από παιδί δεν έχω ξανακούσει. Εδώ υπάρχει συγκεκριμένη υπογραφή μεσάζοντα με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και προσπαθεί η κυβέρνηση να μας πει, αν κάποιος είχε, κάποτε, δει στα μάτια κάποιον, περπατώντας κάπου. Είναι αστεία τα πράγματα αυτά και θα ήταν μόνο αστεία, εάν δεν υπήρχαν τα στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση ισχυρίστηκε πως υπέγραψε διακρατική συμφωνία, όμως, η συμφωνία υπογράφηκε με ελληνική ανώνυμη εταιρεία» επισήμανε ο κ. Μηταράκης.

Τόνισε, δε, ότι «τα γεγονότα με τη Σαουδική Αραβία δυστυχώς δηλητηριάζουν το πολιτικό σκηνικό». «Δυστυχώς για τη χώρα, είδαμε ότι η κυβέρνηση πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη κι ελπίζουμε να βγούνε όλα στο φως, να καταλάβει και ο κόσμος -και πλέον και η Δικαιοσύνη- ότι χρησιμοποιήθηκαν μεσάζοντες για την πώληση οπλικών συστημάτων από τη χώρα μας, κατά ευθεία παράβαση του νόμου, που η Βουλή ψήφισε το 2011» πρόσθεσε, εκτιμώντας πως «όλα αυτά δημιουργούν ένα ιδιαίτερο σκηνικό, καταρρίπτουν το περίφημο ηθικό πλεονέκτημα της κυβέρνησης και δυστυχώς μας στενοχωρούν όλους και ως Έλληνες πολίτες».

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση