Τα νέα μου

Η αύξηση ΦΠΑ έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας

"Η αναστολή εκτέλεσης αύξησης του νησιωτικού ΦΠΑ, που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προτείνει, παρουσιάζεται ως μέτρο στήριξης των νησιών!". Αυτό ήταν το πρώτο σχόλιο του Βουλευτή Χίου της Ν.Δ., Νότη Μηταράκη, λίγα λεπτά μετά την εξαγγελία του πρωθυπουργού ότι μας… χαρίζει την αύξηση του ΦΠΑ.

Σήμερα το σχολίασε επίσης λιτά, θυμίζοντας τα αυτονόητα, ότι δηλαδή κανείς δεν επέβαλε την αύξηση του ΦΠΑ. Μόνος την αποφάσισε ο Πρωθυπουργός, μόνος του την ανέστειλε, συνδέοντάς την μάλιστα με το προσφυγικό!

“Ό,τι και να κάνει ο Πρωθυπουργός”, κατέληξε ο Βουλευτής, “ένα είναι το σίγουρο. Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας.”

Όταν ρωτήθηκε αν θα διατηρήσει το καθεστώς του μειωμένου ΦΠΑ η Νέα Δημοκρατία σε περίπτωση που επανέλθει στην Κυβέρνηση είπε ότι πλέον γι’αυτό δεν μπορούν να ληφθούν μονομερείς αποφάσεις και πρέπει να τεθεί στη βάση της διαπραγμάτευσης της συμφωνίας.

“Πρέπει να πάμε στις επόμενες εκλογές λέγοντας αλήθειες”, τόνισε ο Βουλευτές λέγοντας ότι περιμένει με ενδιαφέρον να δει αν τελικά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αυτά που εξήγγειλε χθες και αφορούν ένα μεγάλο εκλογικό κοινό (συνταξιούχους και νησιώτες) θα μπορέσει να τα νομοθετήσει.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση