Τα νέα μου

“Σύσσωμη και ενωμένη η Χίος, με πανηγυρικό τρόπο, πρωτοβουλία του Δημάρχου μας, καλωσορίζει στο νησί τους Ολυμπιονίκες μας, Γιάννη Φουντούλη και Κώστα Γκιουβέτση.       Τους Χιώτες αθλητές, που κατάφεραν να χαρίσουν στην ελληνική ανδρική υδατοσφαίριση, το πρώτο της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, 101 χρόνια μετά, τις συνολικά 16 παρουσίες της, στην μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.        Είναι τα παιδιά, που χάρισαν στη χώρα μας, το αργυρό μετάλλιο. Στην καρδιά μας είναι χρυσή η νίκη σας.        Είναι οι αθλητές μας, που με πάθος και αυταπάρνηση, έδιναν την ψυχή τους για την γαλανόλευκη και  που μοιραία, έμελλε να γίνουν για όλους εμάς πίσω στην πατρίδα, μια αχτίδα φωτός, σε ομολογουμένως δύσκολες στιγμές.        Μία αχτίδα φωτός, την ώρα που η χώρα, έδινε την δική της, άνιση μάχη με τις καταστροφικές πυρκαγιές.         Δεν έσκυψαν το κεφάλι. Δεν το έβαλαν κάτω.        Αγωνίστηκαν, με τη σκέψη και την καρδιά, πίσω στην πατρίδα, με σκοπό να μας κάνουν υπερήφανους. Και τα κατάφεραν.       Κάνατε υπερήφανη την πατρίδα. Κάνατε υπερήφανο και το νησί μας, τη Χίο. Σε ένα άθλημα στο οποίο η Χίος έχει ένδοξη ιστορία και ισχυρή παρουσία.        Η αγωνιστική παρουσία σας και το ήθος που επιδείξατε, γέννησαν για όλους εμάς, την ελπίδα.         Η απόφαση σας, να χαρίσετε  στους  πυρόπληκτους, το μισό ποσό από το πριμ που σας δόθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι μία κίνηση βαθιά συμβολική αλλά και ουσιαστική.        Μία κίνηση αλληλεγγύης, που αποτυπώνει το ολυμπιακό ιδεώδες και που έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι έρχεται από τους πρωταγωνιστές ενός αθλήματος που δεν έχει σημαντικές απολαβές.         Είμαι σίγουρος ότι η επιτυχία σας αυτή, θα είναι η αφετηρία για μεγαλύτερα επιτεύγματα στο μέλλον και δη στο Παρίσι σε μία τριετία!        Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, προπονητές και όλο το επιτελείο για τη σπουδαία διάκριση.        Υποχρέωση όλων να σταθούμε δίπλα σας, κοντά σας! Στο παρόν και στο μέλλον”.

“Σύσσωμη και ενωμένη η Χίος, με πανηγυρικό τρόπο, πρωτοβουλία του Δημάρχου μας, καλωσορίζει στο νησί τους Ολυμπιονίκες μας, Γιάννη Φουντούλη και Κώστα Γκιουβέτση.

Tags:

Μήνυμα Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Βουλευτή Χίου, Νότη Μηταράκη, για τη συμπλήρωση δύο ετών Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας

Ν. Μηταράκης: «Το Μεταναστευτικό δεν είναι πλέον το ζητούμενο για τη Χίο, πρέπει να δούμε το μέλλον»

Ομιλία του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Βουλευτή Χίου, κ. Νότη Μηταράκη, κατά τη συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης Βουλευτή ΚΙΝΑΛ, Γιώργου Καμίνη

Ν. Μηταράκης: “Ό,τι ζήτησε το 2019 η Χίος, έγινε. Το θέμα είναι η χώρα μας να μην είναι η πύλη εισόδου των λαθροδιακινητών. Τα κλειστά/ελεγχόμενα κέντρα είναι βασικό μέρος αυτής της στρατηγικής

Ξεκινά άμεσα η επισκευή του κτιρίου του Πρωτοδικείου Χίου      Υπεγράφη η σύμβαση για την επισκευή του κτιρίου του Πρωτοδικείου Χίου, με το συμβατικό αντικείμενο του έργου να ανέρχεται στο ποσό των 138.411,01 ευρώ. Η ανάδοχη εταιρία έχει προθεσμία 150 ημερολογιακών ημερών για να ολοκληρώσει τις άμεσες εργασίες επισκευής των όψεων και υγρομόνωσης στο Δώμα.   Επιπλέον, έχει ήδη εγκαταστήσει τον εξοπλισμό της η ανάδοχος εταιρεία που έχει αναλάβει την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου και λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες κατασκευής.   Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, δήλωσε:   “Άλλο ένα σημαντικό έργο για το νησί μας ξεκινά. Εντός των επόμενων 5 μηνών, θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες επισκευής του κτιρίου Πρωτοδικείου Χίου και θα έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές που έχουν δημιουργηθεί με τα χρόνια. Ταυτόχρονα, προχωρά η κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου, έτσι ώστε ο νομικός κόσμος του νησιού μας να αποκτήσει σύντομα νέα στέγη. Η Χίος μας αλλάζει καθημερινά όψη!”

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα