Τα νέα μου

Ξεκινά άμεσα η επισκευή του κτιρίου του Πρωτοδικείου Χίου      Υπεγράφη η σύμβαση για την επισκευή του κτιρίου του Πρωτοδικείου Χίου, με το συμβατικό αντικείμενο του έργου να ανέρχεται στο ποσό των 138.411,01 ευρώ. Η ανάδοχη εταιρία έχει προθεσμία 150 ημερολογιακών ημερών για να ολοκληρώσει τις άμεσες εργασίες επισκευής των όψεων και υγρομόνωσης στο Δώμα.   Επιπλέον, έχει ήδη εγκαταστήσει τον εξοπλισμό της η ανάδοχος εταιρεία που έχει αναλάβει την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου και λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες κατασκευής.   Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, δήλωσε:   “Άλλο ένα σημαντικό έργο για το νησί μας ξεκινά. Εντός των επόμενων 5 μηνών, θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες επισκευής του κτιρίου Πρωτοδικείου Χίου και θα έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές που έχουν δημιουργηθεί με τα χρόνια. Ταυτόχρονα, προχωρά η κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου, έτσι ώστε ο νομικός κόσμος του νησιού μας να αποκτήσει σύντομα νέα στέγη. Η Χίος μας αλλάζει καθημερινά όψη!”

Συλλυπητήριο Μήνυμα Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, για την απώλεια του Ιωάννη Αγγελικούση

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Χιώτη εφοπλιστή, Γιάννη Αγγελικούση, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Μετά από παρέμβαση του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Χίου και Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, η προϊσταμένη της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου Χίου επιστρέφει άμεσα στην θέση της και στα πολύ σημαντικά καθήκοντά της. Το ζήτημα που προέκυψε, λύθηκε σήμερα μετά από συζήτηση, αμοιβαία κατανόηση αλλά  και επιβεβαίωση πως η κανονικότητα της λειτουργίας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού αλλά και η υγεία των ασθενών είναι πρώτη προτεραιότητα όλων.

Tags:

Η Ελλάδα κατέθεσε αίτημα προς την Frontex και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την άμεση επιστροφή 519 αλλοδαπών στις χώρες προέλευσής τους, οι οποίοι δεν δικαιούνται διεθνούς προστασίας.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα