Τα νέα μου

H δημοσιογράφος Μαίρη Λαμπαδίτη μιλά στο ραδιοφωνικό σταθμό του Πρώτου Θέματος σχετικά με την πρώτη συνάντηση του Υφυπουργού Εργασίας, κ. Μηταράκη με την Ομάδα Εργασίας για την επεξεργασία του σχεδίου του νέου συστήματος επικουρικής ασφάλισης:

Ολόκληρο το σχέδιο της κυβέρνησης για την επικουρική σύνταξη

Μεγάλο αφιέρωμα από τη σημερινή Next Deal σχετικά με το επικείμενο σχέδιο για τη μετάβαση στο νέο κεφαλαιοποιητικό επικουρικό σύστημα ασφάλισης.

Ατομικές επικουρικές από το 2021

Αφιέρωμα της Δημοκρατίας σχετικά με το σχέδιο για το νέο ασφαλιστικό επικουρικό σύστημα, το οποίο θα κατατεθεί στη Βουλή μέχρι τέλη Οκτωβρίου, έπειτα από την ολοκλήρωση της μελέτης από την ad hoc ομάδα εργασίας που συστάθηκε με απόφαση του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Νότη Μηταράκη

Αλλάζουν όλα στο Επικουρικό για τους νεοεισερχόμενους από το 2021

Άρθρο της Μαίρης Λαμπαδίτη στο Πρώτο Θέμα, σχετικά με την αλλαγή του μοντέλου λειτουργίας του δημόσιου Επικουρικού, το οποίο σχεδιάζει το υπουργείο Eργασίας, προκειμένου το ύψος της σύνταξης να καθορίζεται όχι μόνο από τα έτη ασφάλισης και τις αποδοχές αλλά και από την απόδοση του χαρτοφυλακίου του ασφαλισμένου.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση