Πολιτική Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 

Υλικό της Ιστοσελίδας

Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε όλο το υλικό και το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, των φωτογραφιών, των εικόνων και των γραφικών, καθώς και η οργάνωση και η διάταξη του δικτυακού τόπου, κατέχονται από τον Παναγιώτη Μηταράκη ή / και τους δικαιοπάροχους του.

Δεν επιτρέπεται η εκτύπωση και η λήψη αποσπασμάτων από αυτόν τον ιστότοπο χωρίς την την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του ιδίου.

Κανένα τμήμα αυτής της ιστοσελίδας ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Παναγιώτη Μηταράκη δεν μπορεί να αναπαραχθεί ή να αποθηκευτεί σε άλλη ιστοσελίδα ή να ενσωματωθεί σε δημόσιο ή ιδιωτικό σύστημα ή υπηρεσία ανάκτησης ηλεκτρονικών δεδομένων χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του Παναγιώτη Μηταράκη.

Όλα τα δικαιώματα που δεν παρέχονται ρητά υπό τους πιο πάνω όρους, επιφυλάσσονται.

 

Συνεισφορές

Είστε υπεύθυνοι για όλες τις συνεισφορές που κάνετε σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων σχολίων, μηνυμάτων, ηλεκτρονικής αλληλογραφίας κλπ. Οι συνεισφορές δεν επιτρέπεται:

  • να είναι παράνομες, δόλιες ή να παραβιάζουν οποιαδήποτε πνευματική ιδιοκτησία ή εμπορικό σήμα,
  • περιέχουν οποιοδήποτε υλικό που είναι πορνογραφικό, άσεμνο, ή προσβλητικό,
  • να προάγουν τις διακρίσεις ή τη βία κατά ανθρώπων με βάση τη φυλή, το φύλο, τη θρησκεία, την εθνικότητα, την αναπηρία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ηλικία κ.λπ.,
  • να εμπαίζουν, ντροπιάζουν ή να απειλούν άλλα άτομα,
  • να συκοφαντούν, να αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα (doxing) ή να υποδύονται κάποιο άλλο άτομο.

 

Καταχωρώντας οποιαδήποτε συνεισφορά, αναγνωρίζετε ότι όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε όλο το δημοσιευμένο περιεχόμενο ανήκουν σε εσάς και παρέχετε στον Παναγιώτη Μηταράκη μια μη αποκλειστική παγκόσμια άδεια για τη χρήση, αναπαραγωγή, τροποποίηση, δημοσίευση, μετάφραση και διανομή του περιεχομένου εις το διηνεκές για κάθε υπάρχον ή μελλοντικό μέσο επικοινωνίας, ΜΜΕ ή τεχνολογία.

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε τον Παναγιώτη Μηταράκη για οποιεσδήποτε δαπάνες, έξοδα, ζημίες ή υποχρεώσεις που ενδέχεται να προκύψουν σε σχέση με τις συνεισφορές σας. Ο Παναγιώτης Μηταράκης διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί τις συνεισφορές σας χωρίς προειδοποίηση.

 

Αναζήτηση